Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Θέλουν να μας οδηγήσουν σε βιολογική εξόντωση!

Σήμερα μπαίνουμε σε μια σκλαβιά που ο τρόπος που επιβλήθηκε υποδηλώνει οτι έχει σαν σκοπό την εξαφάνιση του Έλληνα,μόνο με μια διαφορά.Οι Ρωμαίοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν τον Έλληνα μέσω του εκλατινισμού.Η σύγχρονη Νέα Παγκόμια Τάξη προσπαθεί να εξαφανίσει τον Έλληνα και με βιολογικό τρόπο.
Προσπαθούν να μας εξαφανίσουν με μια ιδιόρυθμη αλλά το ίδιο σκληρή σκλαβιά κι'ας κυματίζει η γαλανόλευκη από την Κρήτη ως τον Έβρο.Εκεί έγκειται και το μεγάλο κόλπο.Ο έλληνας πρέπει να μην καταλάβει την πορεία της εξαφάνισης του!!!
Στην Τουρκοκρατία,στην γερμανική κατοχή και σε άλλους περιόδους που Έλληνες βρέθηκαν κάτω από τον ζυγό αλλόφυλλων και αλλόθρησκων εχθρών υπήρχε μια διαφορά, ξέραμε τον εχθρό και τις επιδιώξεις του.Γνωρίζαμε οτι στο τέλος πρέπει να αγωνιστούμε και να ελευθερωθούμε.Κι' αυτο το συναίσθημα σε κρατάει ζωντανό και άγρυπνο.
Σήμερα το Γένος δείχνει να κοιμάται.Τρομερά πράγματα συμβαίνουν γύρω μας και εμείς τα παρακολουθούμε σχεδόν απαθείς.Διευθαρμένοι πολιτικοί μας κλέβουν εν ψυχρώ.Τραπεζίτες μας εκβιάζουν.Οι πλούσιοι μας έκλεψαν τις οικονομίες στο χρηματιστήριο.Η παιδεία αφελληνίζεται και αποχριστιανίζεται μέρα με την ημέρα.Αμφισβητούνται και απειλούνται τα εδάφη μας.Νόμοι μετατρέπουν σε μια νύχτα χιλιάδες αλλοδαπούς σε Έλληνες Ιθαγενείς.
Αλλα το πιο σημαντικό,το οποίο θα επιφέρει και την ολοκληρωτική και βιολογική εξαφάνιση του Γένους μας είναι το ύπουλο χτήπημα στην ελληνική οικογένεια.Το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα σήμερα γιγαντώνεται και η μείωση του πλυθυσμού θα είναι ραγδαία και αναπόφευκτη.
Αυτή η κυβέρνηση έχει πάρει όλα τα αναγκαία για να πλήξει τον μεγαλύτερο εχθρό της παγκοσμιοποίησης.Την ελληνική οικογένεια.Η φτώχεια και η ανεργία που μέρα με την μέρα αυξάνουν,αλλά και ανθελληνικά νομοσχέδια που πλήττουν την πολύτεκνη οικογένεια θα οδηγήσουν πολύ σύντομα στην φυσική εξόντωση!
Ένα παράδειγμα:Δεν είναι δυνατόν μια υπερπολύτεκνη οικογένεια να παίρνει επίδομα λιγότερα από 400ευρώ το δίμηνο πόσο μάλλον μια πολύτεκνη ή μια τρίτεκνηοικογένεια...
Τέλος με την είσοδο του Δ.Ν.Τ. τα πράγματα για την ελληνική οικογένεια γίνονται ακόμα χειρότερα.Η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων,οι χιλιάδες απολύσεις, η μείωση των αποδοχών,αυξηση των τιμων και των τιμολογίων των ΔΕΚΟ,η αύξηση Φ.Π.Α και όλα τα άλλα μέτρα που ήρθαν ή θα έρθουν έχουν στόχο την ελληνική οικογένεια.
Δεν μένει λοιπόν άλλη λύση.Μονο με τον αγώνα μπορεί να σωθεί η Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου