Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Ξεκινούν τις κινητοποιήσεις και οι αγρότες της Αλεξανδρούπολης

Χθες βράδυ Πέμπτη 26 Ιανουαρίου οι Αγρότες της Αλεξανδρούπολης αποφάσισαν να κινητοποιηθούν με αφορμή την επίσκεψη του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου που θα μιλήσει στις 19:00, σήμερα στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης στην Κομοτηνή σε ανοιχτή εκδήλωση για τα 2 χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανακοίνωση των αγροτών Αλεξανδρούπολης αναφέρει: 
"Ο αγροτικός κόσμος της Αλεξανδρούπολης καλεί αύριο το απόγευμα στις 18:30 σε ανοιχτή ειρηνική διαμαρτυρία, όλες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από τα τα αντιλαϊκά μέτρα εξόντωσης, έξω από το επαγγελματικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Κομοτηνής για να στείλουμε ένα μήνυμα αντίστασης και αντίδρασης προς τον υφυπουργό κοινωνικής ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο και την κυβέρνηση".

1 σχόλιο:


  1. Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες, ή έχετε σχέδια για την ανάπτυξη, περισσότερη ανησυχία! Τώρα είναι η ώρα να επωφεληθούν από μια αξιόπιστη επενδυτική ενίσχυση.
    Είμαστε άτομα που είναι πρόθυμοι να σας χορηγήσει δάνεια από 10.000 σε 5,8 εκατομμύρια ευρώ. Ο χρόνος αποπληρωμής είναι πραγματικά προσιτό και απλό.
    Γράψτε μας μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας και θα βρείτε τα οφέλη σε διάφορα προβλήματα. Email: fulrofabus@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή