Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Νέες κινητοποιήσεις προετοιμάζουν οι αγρότες και στον Έβρο!

Νέο γύρο κινητοποιήσεων προετοιμάζουν οι αγρότες, υποστηρίζοντας πως “δέκα μήνες μετά τις μεγάλες αγροτικές κινητοποιήσεις τα προβλήματα παραμένουν, διογκώνονται και απειλούν με αφανισμό τη μικρομεσαία αγροτιά”.
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου “Η Ενότητα” προκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο δημαρχείο Σουφλίου, και καλεί σε ετοιμότητα τον αγροτικό κόσμο του νομού.
“Μπροστά μας έχουμε: αφαίμαξη από τις ασφαλιστικές εισφορές, φορολογική επιδρομή,τον διαχωρισμό σε κατά κύριο επάγγελμα η μή, που απειλεί χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες με το ξεκλήρισμα, τις καθυστερήσεις στις εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ και τον κίνδυνο να μην αποζημιώσει, χαμηλές τιμές και μη πληρωμή από τους εμπόρους, υψηλό κόστος παραγωγής και πρόσθετα χαράτσια”, αναφέρει η Ομοσπονδία.
“Είναι μονόδρομος λοιπόν να σταματήσουμε αυτήν την πολιτική, να την ανατρέψουμε με αγώνες, για να παραμείνουμε στα χωριά μας και να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε”, καταλήγει στην ανακοίνωσή της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου