Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι απεργοσπαστικός μηχανισμός!

Την δεκαετία του 1980, όταν οι πολιτικές που εφάρμοζαν οι τότε κρατούντες, στόχευαν στην απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, λόγω της εκδικητικής συμπεριφοράς των επαγγελματιών πολιτικών επί των στρατιωτικών για τους γνωστούς λόγους, τα κομματικά επιτελεία είχαν σκεφθεί και υλοποιούσαν, εκτός από την κομματικοποίηση των στελεχών τους, την υποταγή τους στο κόμμα και την συμμετοχή τους στην αντιπαλότητα μεταξύ διαφόρων τάξεων του λαού, οι οποίες με τις τότε απεργίες τους, επιζητούσαν προνόμια ή καλλίτερο μέλλον στην κοινωνία.

Έτσι το φαινόμενο να χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες της πολιτικής, τις Ένοπλες Δυνάμεις ως απεργοσπαστικό μηχανισμό, ο οποίος έφερε τις Ένοπλες Δυνάμεις εκτός της αποστολής τους, αλλά και απέναντι στους απεργούς, ήταν μέσα στα σατανικά τους σχέδια. Είναι γνωστό ότι οι στρατιωτικοί δέχονται τις εντολές ή τις διαταγές των προϊσταμένων τους, άνευ αντιρρήσεως και τις εκτελούν κατά γράμμα και ότι δεν έχουν το δικαίωμα της απεργίας και βεβαίως ούτε ωράρια, ούτε υπόκεινται σε αργίες. Έτσι τότε είδαμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, να μαζεύουν σκουπίδια στους δρόμους των πόλεων, διότι απεργούσαν οι οδοκαθαριστές, να μεταφέρουν με τα στρατιωτικά μεταφορικά μέσα, τον κόσμο στις δουλειές τους, όταν απεργούσαν οι υπάλληλοι των αστικών συγκοινωνιών, να προσφέρουν βοήθεια διότι οι δημόσιες υπηρεσίες δεν δούλευαν όπως έπρεπε ή δεν ήθελαν, σε κάθε λογής ταλαιπωρία και κακοδαιμονία, με στρατιωτικό προσωπικό, να βοηθούν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στα δάση και ένα σωρό άλλες δουλείες για τις οποίες δεν ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν, χωρίς ωράρια, αργίες και υπερωρίες. Τούτες εδώ οι πρόσθετες και μη προβλεπόμενες εργασίες, έθεταν εκτός αποστολής τις Ένοπλες Δυνάμεις, εκτός εκπαιδεύσεως, εκτός προγραμματισμού και τις τοποθετούσαν σε ένα πρωτόγνωρο καθεστώς το οποίο εξυπηρετούσε την απειθαρχεία, τον παραγοντισμό, την χαλάρωση και την αντιπαράθεση με τον λαό. Και βεβαίως όλο αυτό το πλέγμα εξυπηρετούσε τις πολιτικές των κομμάτων, τις ίντριγκες, τις σκοπιμότητες και την καθυπόταξη των πολιτών σε συμπεριφορές καθοδηγούμενες από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα. Κομματικοποίηση και πολιτικά παιχνίδια.

Και τώρα, δύο δεκαετίες μετά, αφού η πολιτική αυτή επέφερε τους καρπούς τους οποίους προσδοκούσαν τα κομματικά επιτελεία, εγκαταλείφθηκε. Το οργανωμένο σύστημα του Στρατού είχε ξεδοντιαστεί διά της υποταγής στο κόμμα της εξουσίας.

Και να, αφού η κοινή γνώμη είχε διαμορφωθεί καταλλήλως, αδιάντροπα και χωρίς ουδένα φραγμό, από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, τα οποία ανέλαβαν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη υπέρ των κομματικών συμφερόντων και επιδιώξεων, μεταφέροντας πάντα την “οργή” του λαού στις οθόνες, και όταν οι κομματικές πρακτικές και επιδιώξεις δεν μπόρεσαν να κάμψουν και να επιλύσουν την απεργία των ιδιοκτητών των φορτηγών και των βυτιοφόρων καυσίμων, η δημοκρατία των πολιτικών επενέβη και μίλησε αδίστακτα.

Επιστράτευση των απεργών! Η άλλη παλιά και δοκιμασμένη απλή λύση από το παρελθόν. Οι Ένοπλες Δυνάμεις με το προσωπικό και τα μέσα τους εναντίον των απεργών, αλλά υπέρ μιάς κοινής γνώμης διαμορφωμένης καταλλήλως τώρα. Πιό εξελιγμένα πράγματα από την τρόϊκα που διοικεί αυτούς που μας διοικούν. Είναι και τρίτοι τώρα στην μέση ή μάλλον επί της κεφαλής.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα εκτελέσουν και πάλι αυτή την εντολή, διότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά τα στελέχη τους. Η Δαμόκλειος σπάθη του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικος και τα Στρατοδικεία καραδοκούν. Οι πολιτικές των “δημοκρατικών”κρατούντων, δηλαδή της πλειοψηφίας του 43%, μείον του 30% της αποχής, θα θριαμβεύσουν και οι εντολές της τρόϊκας θα εκτελεστούν και μαζί τους θα εκτελεστούν και οι Ένοπλες Δυνάμεις στον βωμό της όποιας πρακτικής.

Ας το επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά. Δεν βλάπτει. Κύριε υπουργέ της Εθνικής Άμυνας. Έχετε υποχρέωση να διατηρείτε έναντι του Έθνους, του λαού και του όρκου τον οποίο δώσατε, ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις με στιβαρά αποτρεπτική ισχύ. Μην επιτρέπετε τον ευτελισμό τους για αλλότριους σκοπούς. Ο καθένας όπου ετάχθη. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ανήκουν στο Έθνος και σε κανέναν άλλον. Μην τις φέρνετε σε αντιπαράθεση με κοινωνικές τάξεις και μην τις αποτρέπεται από την αποστολή τους και το έργο τους. Διότι όταν θα τις χρειαστείτε δεν θα τις έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου