Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Μηπως το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει τελικά, να χάσει?

1. Βγαίνει παραμονές των εκλογών ο ΓΑΠ και εκβιάζει λέγοντας ή ψηφίζετε του υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ ή πάμε σε εθνικές εκλογές !!!
2. Βγαίνει παραμονές των εκλογών ο ΓΑΠ και θέτει δίλλημα ή ψηφίζετε τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ ή δεν.....
είστε πατριώτες!!! (Καλά μπορεί να μην είναι και ο εξυπνότερος ανθρωπος στον πλανήτη αλλά, διάολε, όλο και κάποιος στο επιτελείο του έχει υψηλό IQ και θα καταλάβαινε οτι ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος πολιτική κίνηση!!!)
3. Βγαίνει παραμονές εκλογών ο Πάγκαλος και ξεφτιλίζει όλους τους ένστολους αποκαλώντας τους μη παραγωγικούς!!! (Άρα αποζητά το "μαύρισμα" του ΠΑΣΟΚ από όλους τους ένστολους αλλά και από τον οικογενειακό τους κύκλο. Γιατί ο Πάγκαλος έχει αποδείξει οτι μόνο χαζός δεν είναι!!!)
4. Βγαίνει η "βρώμα" οτι ... κατά "λάθος" στάλθηκαν παραμονές εκλογών τα σημειώματα περαίωσης !!! (Για ΤΟΣΟ ηλίθιους δεν τους νομίζω. Τι διάολο ούτε ΕΝΑΣ δεν υποψιάστηκε οτι το να στέλνεις σημειώματα με τα οποία να ζητάς και άλλα λεφτά από χιλιάδες επαγγελματίες παραμονές εκλογών θα έχει ως αποτέλεσμα αρνητική ψήφο στους υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος???)

Μήπως λοιπόν το σχέδιο είναι να "μαυριστεί" το ΠΑΣΟΚ (μέσω ψήφων σε άλλα κόμματα) και αυτό να "αναγκάσει" τον Πρωθυπουργό να πάει σε εθνικές εκλογές???
Εκλογές τις οποίες ξέρει οτι δεν μπορεί να κερδίσει, αλλά ξέρει επίσης οτι και η ΝΔ δεν μπορεί να κερδίσει, άρα να μας "παρουσιάσουν" σαν λύση μετά την διενέργεια και των Εθνικών Εκλογών, μια κυβέρνηση συνεργασίας???
Η οποία κυβέρνηση συνεργασίας - για το καλό μας πάντα - θα συνεχίσει την εφαρμογή του μνημονίου και θα μας την παρουσιάσουν και θα μας την επιβάλλουν, ως την ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για την σωτηρία της Πατρίδας μας???
Μήπως κάτι τέτοιο θα τους βόλευε ΟΛΟΥΣ??? (Εκτός από εμάς φυσικά που θα πρέπει να συνεχίσουμε να πληρώνουμε σαν ηλίθιοι...)

Προβληματισμό εκφράζω γιατί ούτως ή άλλως ΜΑΥΡΟ θα φάνε και στη συνέχεια βλέπουμε!!!

Οι Γάλλοι έδειξαν το δρόμο, εμείς απλά κοιμόμαστε ακόμα.
Ελπίζω οχι για πολύ...
Καλό βόλι σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου