Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οχι στις μειώσεις των ειδικων μισθολογίων των ενστολων!

Η κυβέρνηση των προθύμων αφού προεκλογικά εκβίασε τον Ελληνικό λαό πως εάν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις της χώρας έναντι του μνημονίου δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις σήμερα έρχεται και ανακοινώνει νέες περικοπές οι.... οποίες οδηγούν τον Ελληνικό λαό στην απόλυτη εξαθλίωση.
Ένα κομμάτι το οποίο δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα είναι τα ένστολα στελέχη όλων των σωμάτων ασφαλείας. Η πολιτική που ακολουθείται στο εν λόγω κλάδο χτυπά την καρδιά της έννομης τάξης του κράτους, τα στελέχη τα οποία δουλεύουν 24 ώρες την ημέρα με κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα για να ζούμε όλοι οι υπόλοιποι σε ένα καθεστώς ασφάλειας, σήμερα η κυβέρνηση τους στερεί το δικαίωμα επιβίωσης. Εάν κάποιοι δεν έπρεπε να χτυπηθούν με τόσο βάναυσο τρόπο από την κυβέρνηση των προθύμων θα ήταν αυτός ο κλάδος μια και καθημερινά δίνουν μάχες για ολόκληρη την κοινωνία σήμερα ο ρόλος τους είναι όσο ποτέ άλλωτε σημαντικός και οι πολιτικές μείωσης των μισθών τους οδηγεί στην εξαθλίωση.


Τα σώματα ασφαλείας θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή εφαρμογής της έννομης τάξης θα πρέπει το φρόνημα τους να είναι το βασικό συστατικό λειτουργίας τους και όμως αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται τους στερεί ακόμη και αυτό το συστατικό.
Το κίνημα των ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι κάθετα αντίθετο σε αυτή την πολιτική και καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τα μέτρα περικοπών στα μισθολόγια των ένστολων δεν νοείται αστυνομικός πυροσβέστης λιμενικός και στρατιωτικός να ζει με μισθούς πείνας την ώρα που η ζωή τους κινδυνεύει από την συνεχή εγκληματικότητα που φέρανε στην χώρα οι λάθος πολιτικές τους. Δεν νοείται να κόβουν το μισθό των σωμάτων ασφαλείας όταν εργάζονται νύχτα μέρα για όλους εμάς είναι χρέος αυτού του κράτους να δώσει τα μέγιστα σε όλους αυτούς.


1 σχόλιο:

  1. Σιγά ρε παληκάρια "μέρα νύχτα" . Για τη νύχτα κάτι γίνεται αλλά στην πραγματική νύχτα και όχι στα αστυνομικά τμήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή