Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Σκληρή κριτική ΝΔ προς την κυβέρνηση για τους ημιυπαίθριους

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε πως κοροιδεύει και λέει ψέματα στους πολίτες όσον αφορά στο θέμα των ημιυπαίθριων, εξαπέλυσε η ΝΔ. Ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Γιάννης Μιχελάκης, ζήτησε από την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με την οποία επιχειρείται η επιβολή πρόσθετων φόρων και τελών, ακόμα και αναδρομικά, στους ημιυπαίθριους χώρους που τακτοποιήθηκαν με το νόμο 3843/2010.

Ο κ. Μιχελάκης, έκανε λόγο για εγκύκλιο - δόλωμα με στόχο να αρπάξει το κράτος επιπλέον χρήματα από τον κόσμο, τονίζοντας πως «ο πολιτης έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στο κράτος, το οποίο λέει ψέματα και κοροιδεύει τον πολίτη». Ο εκπρόσωπος της ΝΔ έκανε λόγο για κυβερνητικό αλαλούμ και για υπουργούς που τσακώνονται μεταξύ τους και κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην απόσυρση της συγκεκριμένης εγκυκλίου.

Ανάλογη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε και για το θέμα της απόσυρσης κάνοντας και σε αυτή την περιπτωση λόγο για αλαλούμ. Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως ακόμα δεν έχει δώσει τα χρήματα που οφείλει σε πολίτες, οι οποίοι προχώρησαν στο μέτρο της απόσυρσης πριν ενάμιση χρόνο. « Δεν είναι δυνατόν ένα κράτος που θέλει να είναι αυστηρό να μην είναι δίκαιο. Χρωστά το κράτος χρήματα σε πολίτες που έκαναν απόσυρση; Θα τους αποκαταστήσει; Το κράτος πάλι δεν είναι συνεπές, δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εκπρόσωπος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου