Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου

Με συγκεντρώσεις των περισσότερων κομμάτων σε κεντρικά σημεία μεγαλουπόλεων ολοκληρώνεται απόψε η προεκλογική περίοδος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς στην Αλεξανδρούπολη. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις και οι πολιτικές διαφημίσεις. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.
Η γενική γραμματέας  του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στον ΟΚΑΝΑ και σε εργαζόμενους στο ξενοδοχείο Metropolitan στην Αθήνα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Η  Ντόρα Μπακογιάννη θα συνομιλήσει με νέους στον πολυχώρο Αθηναΐδα στον Βοτανικό, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στην πλατειά Λεονταριών στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα μιλήσει στους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ σε εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), ενώ ο Πάνος Καμμένος σε ανοιχτή συγκέντρωση στην περιοχή Μακρυγιάννη - στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Η Λούκα Κατσέλη θα περιοδεύει σε Λάρισα και Βόλο, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία ανοιχτή τους συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου