Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Μην αφήσουμε τη Θράκη μας στα χέρια των Τούρκων!

Το πρόβλημα είναι όντως μεγάλο και να'ναι καλά ο κ.Χαρδαβέλλας που το δημοσιοποίησε. Είναι ίσως η μόνη εκπομπή που ασχολήθηκε με το θέμα, διότι δεν το είδα κάπου Απογοητεύομαι από τους Έλληνες.. Πάντα πίστευα ότι παρά την χαλάρωση και των ηθών αλλά και τη γενικότερη, μόλις βρεθούμε μπροστά στον κίνδυνο θα ενωθούμε οι Έλληνες, σα μία γροθιά.. Πόσο λάθος πίστευα τόσο χρόνια.. Μα γίνεται να είμαι τόσο αφελής;; Πώς;;
Δεν ξέρω αν είμαστε εμείς οι απόγονοι των ηρώων που έμαθα στην ιστορία στο σχολείο, Κολοκοτρώνης, Διάκος, Παπαφλέσσας, Μπουμπουλίνα, Γρηγόριος ο Ε' και τόσοι άλλοι..
Κακά τα ψέματα η Αθήνα δε νοιάζεται για εμάς. Και δεν εννοώ τους πολιτικούς.. εννοώ τον κάθε ένα ξεχωριστά.. Προχθές Δευτέρα, μια ωραία πρωτοβουλία έλαβε χώρα έξω από το Υπουργείο.. Επισυνάπτω το σύνδεσμο για όποιον δεν το άκουσε

Mόνο 20, το πολύ όπως θα δείτε, άτομα βρέθηκαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθε
Στις 15 Ιουνίου στο Μ.Δέρειο,διαδηλώνουμε ειρηνικά και με την παρουσία μας ότι η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει εδώ και όχι στην Αθήνα που αδιαφορεί και οι μεγάλοι της επιθυμούν την εξόντωσή μας, όλων και της Θράκης ιδιατέρως.. Αλλά εμείς ξέρουμε και από επιστράτευση και από προσφυγιά και από φτώχεια και από πείνα. Τα ζήσαμε, θα μας δώσει ο Θεός δύναμη αν ξαναχρειαστεί να τα ξαναζήσουμε..
Όσο είμαστε ακόμη κομμάτι της Ελλάδας θα σας στηρίξουμε στον αγώνα να μείνει η Θράκη ΕΛΛΗΝΙΚΗ, διότι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε και ίσως πιο Έλληνες από πολλούς ελληνίζοντες! Σε μας τίποτα δε χαρίστηκε, όλα τα βγάλαμε από τη γη μας, αγρότες και βοσκοί οι περισσότεροι, θέλουμε τη Θράκη ελληνική και ορθόδοξη!
Λοιπόν, με αγάπη σας μιλώ, ας προβληματιστούμε ΟΛΟΙ, να προλάβουμε τα γεγονότα πριν μας προλάβουν αυτά.. και αν δεν είναι ήδη πολύ αργά..
Χαρά είμαστε μαζί σου, σε στηρίζουμε όχι μόνο με λόγια και μηνύματα, που και αυτά χρειάζονται, αλλά κυρίως με την παρουσία μας στο Δέρειο και την προσευχή μας να σου δίνει ο Θεός δύναμη και κουράγιο. Δασκάλες και καθηγητές σαν εσένα μας χρειάζονται και υπάρχουν, όπως με χαρά είδα χθες στην εκπομπή του κ.Χαρδαβέλλα μια άλλη δασκάλα στην Ξάνθη αυτή τη φορά, που κι αυτή έφαγε ξύλο από άντρες με παντελόνια... Αν και δεν είσαι Θρακιώτισσα υπηρέτησες τον τόπο μου καλύτερα απ'ότι εγώ και γι'αυτό θα σου είμαι ΠΑΝΤΑ ευγνώμων! Είσαι άνθρωπος-πρότυπο για όλους εμάς!
Καλή φώτιση σε όλους, να καταλάβουμε, να ενωθούμε, να αντιδράσουμε έμπρακτα, να νικήσουμε!
ΘΡΑΚΗ=ΕΛΛΑΔΑ
Ένας νέος, 26 χρονών, που αγαπά τον τόπο του, πονά την πατρίδα του, τη Θράκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου