Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

Βρέθηκε γιάφκα με όπλα στη Νέα Σμύρνη

Σε υπόγειο γκαράζ - γιάφκα της οδού Καισαρείας 14 στη Νέα Σμύρνη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανακάλυψε μεγάλη ποσότητα όπλων και εκρηκτικών. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 4 άτομα, δύο στη Νέα Σμύρνη και άλλα δύο λίγη ώρα αργότερα στα Εξάρχεια, ενώ κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής κάνουν συνεχώς προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι εξετάζονται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, πιθανόν στην ΣΕΧΤΑ Επαναστατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 30χρονος που καταζητούνταν ως ύποπτος για συμμετοχή στους ληστές με τα μαύρα.

Μεταξύ των όπλων εντοπίστηκαν καλάζνικοφ και υποπολυβόλα, τα οποία – σύμφωνα με τα πρώτες πληροφορίες – είναι ίδιου τύπου με εκείνα που εικονίζονταν στη φωτογραφία με την προκήρυξη, με την οποία η «Σέχτα Επαναστατών» είχε αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Η Αντιτρομοκρατική έφτασε στη γιάφκα μετά από παρακολουθήσεις αρκετών ημερών. Αξιωματικοί της υπηρεσίας κάνουν λόγο για την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» και θεωρούν θετική εξέλιξη την ανακάλυψη του κρυσφύγετου της οργάνωσης.

Στο μεταξύ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε όλη την Αττική στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποιούνται προσαγωγές ατόμων. Στον Πειραιά έχει εντοπιστεί σπίτι στον Πειραιά στο οποίο θα γίνει έφοδος της αστυνομίας. Ο υπουργός κ. Χρ. Παπουτσής βρίσκεται στο υπουργείο και ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία των ερευνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου