Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Ακινητοποιήσεις λόγω ...κινητοποιήσεων

Ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού, 24ωρου χειρόφρενου στα ΜΜΜ και το κέντρο της Αθήνας ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια στρατιά εργαζομένων… ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί τρίωρη παννατική στάση εργασίας και συλλαλητήριο στη πλατεία Συντάγματος.
Ο συνδικαλιστικός κόσμος διαμαρτύρεται για τα οικονομικά μέτρα ενώ εργαζόμενοι και συνδικάτα θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τη δράση τους ενάντια της σκληρής πολιτικής.


Στην τρίωρη στάση εργασίας, 12:00 με 15:00, συμμετέχουν οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ, οι επόπτες και αρχιεργάτες του Οργανισμού όπως και τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (Ο.Μ.Υ.Λ.Ε.)
Τρίωρη αποχή από τα καθήκοντά τους θα πραγματοποιήσουν και οι καθηγητές σε γυμνάσια και λύκεια. Έπειτα από απόφαση της ΟΛΜΕ, οι καθηγητές θα κατέβουν από την έδρα τους από τις 12:00 έως τις 14:00 όσον αφορά τη πρωινή βάρδια και από τις 14:00 έως τις 16:00 κατά την απογευματινή.

Στόχος της αποχής είναι η συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το κοινοβούλιο. Φυσικά η σημερινή ημέρα δεν θα έχει τίποτα το εορταστικό, τρεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, μιας και είναι ημέρα υψηλού μποτιλιαρίσματος λόγω της 24ωρης αποχής των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου