Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Ν.Δ.: "Μοιράζουν ξαναζεσταμένες υποσχέσεις"

Για αναποτελεσματικότητα και αφαίμαξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων κατηγόρησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Βρούτσης , με αφορμή την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για τη συνολική φορολογική επιβάρυνση των διαφόρων εισοδηματικών κατηγοριών.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης αναφερόμενος στις υποσχέσεις της κυβέρνησης δήλωσε: «Προκαλεί θυμό, αλλά κυρίως προσβάλλει τη νοημοσύνη των Ελλήνων, η προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Μιλά για πάταξη της φοροδιαφυγής, ενώ στον Προϋπολογισμό προβλέπει μηδενικά αποτελέσματα, για το 2011 και 2012. Μιλά για φορολογική δικαιοσύνη, ενώ με το Νομοσχέδιο που κατέθεσε συνεχίζει τη φορολογική εξόντωση των χαμηλόμισθων, των χαμηλοσυνταξιούχων και των πολυτέκνων, καθιερώνοντας αφορολόγητο μόλις 5.000 ευρώ και περικόπτοντας αδιάκριτα τις φοροαπαλλαγές!!».
Και υπογραμμίζει ότι «το πιο προκλητικό, όμως, είναι ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου - Βενιζέλου συνεχίζει να μοιράζει “ξαναζεσταμένες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις”, όπως οι ισχυρισμοί της πως, στο… επόμενο φορολογικό νομοσχέδιο – 15ο στη σειρά- θα έρθει η σωτηρία!! Μάλλον δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας απέναντι στην κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου