Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Απολυμένος σε απόγνωση κρατά ομήρους στην ΒΙΠΕ Κομοτήνης.

52 χρονος απολυμένος στη Κομοτηνή, πήρε καραμπίνα μπήκε στο εργοστάσιο που δούλευε και κρατάει ομήρους σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμάτων στην Βιομηχανική Περιοχή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν επίθεση με κυνηγετικό όπλο κατά εργαζομένων στο εργοστάσιο. Ο δράστης (που κατάγεται από το Αίγιο και έχει απολυθεί εδώ και αρκετούς μήνες), πυροβόλησε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά 3 άνδρες: έναν οδηγό από την Βουλγαρία, έναν αστυνομικό και τον μεγαλομέτοχο της βιομηχανίας κατασκευής κάδων απορριμμάτων στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής Helesi Aθανάσιο Αδριανόπουλο, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό από καραμπίνα που στόχευσε εναντίον του σχεδόν εξ επαφής.
Στη περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και διαπραγματευτής της Αστυνομίας.
Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής.Αν και δεν γνωστοποιούνται προς το παρόν συγκεκριμένες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους, ωστόσο μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου δήλωσαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι ο ένας άντρας νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική και ο δεύτερος στην ορθοπεδική.
Ο δράστης το πρώτο που ζήτησε από τον διαπραγματευτή της αστυνομίας ήταν να πιει μια ρακί, ενώ παραδέχθηκε ότι κάνει χρήση ψυχοφαρμάκων.Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται αυτή την ώρα ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Γιώργος Πεταλωτής αποχωρώντας εκτάκτως από την Βουλή, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανόλης Όθωνας και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας παρακολουθώντας από κοντά την επιχείρηση ελέγχου της ομηρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου