Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Nόμος που θα επιβάλλει την λιτότητα φέρνει ο Παπακωνσταντίνου.

Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι πρέπει να βρει για το 2012-14 δώδεκα δις ευρώ επιπλέον. Φυσικά αυτά θα αντληθούν μέσω νέων μέτρων και νέων φόρων, για να πληρώσουμε τους διεθνείς το τοκογλύφους. Για να πληρωθούν λοιπόν οι τραπεζίτες (rockfeller, rothchild) το μέλος της λέσχης builderberg, άθεος και μη εκλεγμένος υπουργός εξωτερικών φέρνει νόμο που θα επιβάλλει λιτότητα διαρκείας. Με άλλα λόγια οι πολίτες θα δουν περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων της, αύξηση της φορολογίας. Πάλι η μεσαία τάξη θα την πληρώσει καθώς οι κυβέρνηση αδυνατεί να τα βάλει με τους χρηματοδότες της και έτσι δεν θα φορολογηθεί το κεφάλαιο και οι τράπεζες. ...
Την ίδια ώρα έχουμε τους πρασινοφρουρους να μας λένε ότι τα νέα μέτρα είναι μονόδρομος, τα πλεονεκτήματα της λιτότητας κτλ.. Βρε Κάτια μου (Μακρή) οι μισθοί είναι το πρόβλημα; Οι περικοπές των μισθών και των συντάξεων για όσους δεν γνωρίζουν αποτελούν το μισό (περίπου 7 δις ευρώ) αποτελούν το μισό ποσό από όσα δίνουμε σε τόκους!!!!!! Μια τρύπα στο νερό κάνουμε! Το ΔΝΤ δεν είναι μονόδρομος φυσικά, είναι μονόδρομος για τις τράπεζες διότι αλλιώς θα μειωνόντουσαν τα κέρδη τους.
Λύση εδώ και τώρα ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΧΡΕΟΥΣ, έξοδος από το ευρώ, έλεγχος των κεφαλαίων και κρατικοποίηση τραπεζών. Όποιος διαφωνεί με αυτά, δύο πράγματα συμβαίνει είτε είναι άσχετος και παπαγαλίζει ό,τι ακούει από το λάος και to mega ή πολύ απλά είναι βολεμένος και έχει συμφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου