Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Αμήχανος και υποτονικός ο Παπανδρέου...

Πιεσμένος και εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στη χθεσινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Ανοίγοντας τις εργασίες της συνεδρίασης ο κ. Παπανδρέου δεν κατάφερε να κρύψει την πίεση που του προκαλούν η ραγδαία φθορά που όπως όλα δείχνουν αντιμετωπίζει πλέον η κυβέρνησή του, αλλά κυρίως η κριτική που δέχεται ο ίδιος προσωπικά, για τις προθέσεις και τις επιλογές του ακόμα και από στελέχη του κόμματός του.
Ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να «απαιτήσει» από όλους αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλει η κυβέρνηση, χωρίς όμως να παραδεχτεί κανένα λάθος από την πλευρά της.
Προχώρησε δε σε μία νέα σφοδρή επίθεση προς τη Νέα Δημοκρατία -που προφανώς απέβλεπε και στη συσπείρωση των απογοητευμένων κομματικών στελεχών- επιχειρώντας να της «φορτώσει» ευθύνες για όλα τα δεινά που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα!
Επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι η έκκλησή για συναίνεση, που απηύθυνε μία μέρα πριν στους πολιτικούς αρχηγούς, εξυπηρετεί αποκλειστικά επικοινωνιακές σκοπιμότητες, έδειξε ότι επιδιώκει την όξυνση του κλίματος στις σχέσεις των δύο πλευρών και ώθησε πολλούς να ερμηνεύσουν την τακτική του ως προεκλογικό «εγερτήριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου