Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Αντιπαράθεση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ πριν μιλήσει για τη Νέα Δημοκρατία, ας θυμηθεί το τι έλεγαν ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, αλλά και ο κ. Παπακωνσταντίνου για την Ελλάδα και τους Έλληνες στο εξωτερικό», κάλεσε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης.
Στη δήλωση αυτή προέβη ο κ. Μιχελάκης μετά από το «κατηγορώ» που εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής, σχετικά με τις δηλώσεις για την ελληνική οικονομία, στις οποίες προέβη από τις Βρυξέλλες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς μετά τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ). Ο κ. Μιχελάκης, υπενθύμισε στην κυβέρνηση πως εκείνη ήταν που χρησιμοποιούσε τις εκφράσεις «Τιτανικός», «διεφθαρμένη χώρα» και «οικονομία στην Εντατική». Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. συμβούλευσε το ΠΑΣΟΚ «να ρωτήσει τους χιλιάδες άνεργους, συνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, για να θα μάθει αν “βγαίνει” η οικονομική πολιτική που εφαρμόζει».
Ο κ. Πεταλωτής νωρίτερα υποστήριξε ότι ο αρχηγός της Ν.Δ. δυσφημίζει, διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, καταστροφολογεί και επενδύει πλέον στην κινδυνολογία. Αντίθετα, «η κυβέρνηση επενδύει στη δύναμη των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου