Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Κωνσταντίνος Καραμανλής: Αναγκαία προϋπόθεση η ενίσχυση της ΝΔ

Αναγκαία προϋπόθεση για την έξοδο της χώρας από την κρίση χαρακτηρίζει την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 6ης Μαΐου ο Κώστας Καραμανλής σε παρέμβαση του την Τρίτη μετά από πολύ καιρό σιωπής.

«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης», αναφέρει με σημερινή του δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός.

«Η χώρα πρέπει
να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας», υποστηρίζει ο κ. Καραμανλής, προσθέτοντας: «Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά» τονίζει.

Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, «αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου